Frank van Ede

Samen Sterker

van 01-01-2010 t/m 31-12-2010 labels: 2010
|


Door onder andere inbreng van Vario Mundo is er een grote subsidie geworven voor het project Samen Sterker. In het project Samen Sterker staat ondernemerschap centraal. Het project bestaat uit één koepelproject en vijf deelprojecten die zijn ingericht met lokale ondernemers en/of specialisten. Vario Mundo is één van de vijf partners en is verantwoordelijk voor inhoud en voortgang van het deelproject ‘Art gallery’

Vario Mundo heeft kunstenaar Frank van Ede de opdracht gegeven deze kunstgalerie inhoud en vorm te geven. Onder zijn leiding maken de leerlingen bronzen beeldjes die verkocht worden tijdens een kunstveiling. 
De andere vier deelprojecten zijn: bedenken en uitvoeren van een jeugdprogramma voor WijkTV, het organiseren van een schoolmarkt, het schrijven van een jeugdkatern voor wijkkrant Vathorst Nu en de oprichting van een jeugdraad. 

Op 30 september 2010 heeft de kunstveiling plaatsgevonden op basisschool De Vuurvogel. Het gehele project wordt eind december 2010 afgerond. 

Partners: Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, Basisschool De Vuurvogel (initiatiefnemer), Basisschool Kontiki, Bilalschool Amersfoort, Uitgeverij Charteus (Vathorst Nu), SBNA (WijkTV)

 

 

Kijk op de kaart voor alle projecten.